teraristika.bg

www.teraristika.bg

Ние от teraristika.bg се занимаваме над 5 години с размножаване на Кралски питони, Брадати агами, Леопардови гекони и много други видове влечуги, както и техния внос от други държави. 

От първостепенно значени за нас е всички животни да получават най–добрите грижи и условия на живот, за това с огромна страст помагаме и на нашите клиенти да постигнат тази утопия. Освен висококачествено оборудване за нас е важно да предложим на своите клиенти и реалистична декорация доближаваща се максимално до естествените условия на живот на техните студенокръвни любимци. 

Това постигаме с 3Д фоновете, които често изработваме и по индивидуални изисквания на клиента. Огромна страст за нас са биоактивните терариуми, които максимално наподобяват дивата природа с разнообразие от растения и живи организми. Вдъхновение за тях черпим ежедневно от природата, като използваме въображението си, за да създадем един магичен пейзаж, като от приказка. Основна движеща сила за нас е щастието в лицето на нашите клиенти и удовлетворението в нас, че сме успели да вкараме късче природа в техния дом и живот.

👉 Ще ги откриете в Сектор C / Щанд: 1

Спонсори на събитието: