PLOVDIV ZOO EXPO 2024

Всичко за вашите домашни любимци на едно място!

До PLOVDIV ZOO EXPO 2024 остават:

дни
часа
минути
секунди

Спонсори на Plovdiv Zoo Expo 2024

Каталог изложители
PLOVDIV ZOO EXPO 2024
вече е тук!

Безкрайни бизнес възможности​

ZooExpo 2024, където се разкрива бъдещето на индустрията за домашни любимци. Свържете се с водещи марки, открийте новаторски продукти и разширете бизнес хоризонтите си.

Забавление за цялото семейство

Присъединете се към нас за един уикенд, изпълнен с вълнуващи изложби, информативни семинари и широк набор от дейности, ориентирани към домашните любимци.

НАЙ-ГОЛЯМОТО
зооекспо в България

За ZooExpo 2024 можем да кажем само, че ще бъде още по-мащабно и интересно от миналогодишното дебютно събитие, което се проведе в София. PLOVDIV ZOO EXPO 2024 ще разполага на много по-голяма изложбена площ, а именно на територията на Международния пловдивски панаир. Подготвили сме за вас не само повече изложители, а и безброй други изненади. Ще имате възможност да се насладите на:

• прекрасни ежедневни събития на сцената на събитието

• да открийте нови бизнес възможности

• да създадете незабравими спомени с цялото семейство

Не пропускайте най-доброто изложение за домашни любимци на годината! Билетите вече са в продажба!

Много забавления

Уникално преживяване

Бизнес възможности

woman-tickets-pze

Еднодневен билет за възрастни

8.00 лв.

Двудневен билет за възрастни

12.00 лв.

Еднодневен билет за деца над 7 години

5.00 лв.

Двудневен билет за деца над 7 години

8.00 лв.

Често задавани въпроси

На 18.10.2024 (петък) изложението ще бъде отворено САМО за представители на бизнеса. Ще се проведат множество активности, нетуркинг и в залата ще има специално обозначени за преговори и разговори места.

На 19.10 и 20.10.2024 (събота и неделя) изложението ще бъде отворено за крайните потребители и техните домашни любимци! Добре дошли са всички, които искат да имат един наистина запомнящ се уикенд изпълнен със забавления и редица активности, томболи и конкурси на сцената на събитието!

Посещението с вашето куче е не само възможно, а и препоръчително 🙂 за целта ви молим да се запознаете с условията, които трябва да изпълните ТУК, за да може вашият четириног приятел да присъства на изложението и да му се наслади. От вас ще се изисква попълването на декларация с контактна информация за вас и вашето куче. Декларацията може да видите ТУК,  като може да я попълните предварително и донесете разпечатана, или входа на събитието.

Билетите за събитието са вече налични в платформата на EPAYGO, както и на касите на Easypay. До края на август може да закупите билетите на промоционални цени – Early bird! В двата дни на събитието отворено за крайни потребители 19.10 и 20.10.2024 (събота и неделя) също може да закупите еднодневен или двудневен билет на касата на Международен Пловдивски панаир.

Повече информация за това как може да станете изложител и да представите своите продукти или услуги в сферата на бизнеса за домашни любимци може да получите ако попълните формуляра на специално обозначената в сайта страница ИЗЛОЖИТЕЛИ.

Участие в PLOVDIV ZOO EXPO могат да вземат търговски фирми, магазини, вносители, дистрибутори, търговски борси, ветеринарни клиники, груминг салони, неправителствени организации и други, чиято дейност е посветена на отглеждане, възпитание и грижи за домашните любимци.

Изложението ще се проведе в Палата №3 и прилежащи открити зони на Международен Панаир Пловдив на площ от над 3500 кв.м.

18.10.2024 (петък) от 10:00 до 18:00 ч. САМО ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БИЗНЕСИ В СФЕРАТА

19.10.2024 (събота) от 10:00 до 18:30 ч.

20.10.2024 (неделя) от 10:00 до 18:00 ч.

Да, за вашето най-приятно преживяване на PLOVDIV ZOO EXPO 2024, ще има няколко обозначени food зони, където може да се освежите и хапнете на място.

Повече за миналогодишното издание на събитието може да видите ТУК, в галерията по долу, както и на нашата фейсбук страница ТУК.

?